Din nou pe cai – 19 august 2011

Vara lui 2011 a consemnat o mică vacanţă pentru ziar, care se regrupează în sfârşit de august în jurul proiectelor de teatru şi a prezentării business-urilor româneşti din oraş. Pioneer Deli are patron român care îşi doreşte să asculte şi să servească mai bine clienţii conaţionali şi nu numai.

Nr. 28

Ziarul ACASĂ se reîntoarce în rândurile voastre după o absenţă de mai bine de o lună. Ce s-a întâmplat în această pauză? Am consemnat „românizarea“ unui magazin de tip „deli“, pe care vi-l re-prezentăm în pagina 7 din acest număr. Apoi, o adevărată premieră, cred eu, la spectacolele româneşti din Toronto: am pus la punct sistemul online de numerotare a biletelor la spectacolele ACASĂ, astfel încât de acum înainte spectatorii au bilete cu loc în sală. Strângem rândurile pentru o nouă ediţie a ”Sărbă­torii Românilor” şi ne pregătim să îi primim printre noi pe marele maestru Florin Piersic alături de partenera sa de scenă din piesa ”Străini în noapte” Medeea Marinescu.

Cu alte cuvinte, aşa cum vă promiteam înainte de a lua vacanţă, nu am stat degeaba. Începem cu numărul de astăzi un nou ”sezon” ACASĂ, al 5-lea, şi simţim că suntem aici de când lumea. Eu unul abia aştept să mă reîntâlnesc cu voi, prietenii mei cititorii ziarului, în Mel Lastman Square la Sărbătoarea Românilor. Din nou lansez tradiţionala invitaţie de a ne spune, şi a ne scrie, ce vă mai frământă şi ce vă mai umple viaţa canadiană.

Vă aştept!

Nr. 28B

Site Footer

Sliding Sidebar

About Me

About Me

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam.

Social Profiles

Facebook