Vara se numără premiile – 1 iulie 2011

Munca celor de la ACASĂ pentru seria nouă își arată roadele un an mai târziu. Publicația adună premii oferite de NARPA (North American Romanian Press Association) la mai multe secțiuni, printre care și secțiunea ”Editorial”, unde textul ”Teama de succes” a obținut locul 2 în presa românească nord-americană. Era doar începutul.

Nr. 26

Anul trecut pe vremea asta replantam un lăstar pe care mulţi l-au socotit prea fragil ca să reziste vremurilor de după criză. Acum, la 12 luni distanţă, ACASĂ îşi adună premiile. Un juriu format de oameni de presă din România a hotărât să acorde ziarului ACASĂ distincţii jurnalistice la toate cele trei secţiuni de concurs la care ziarul nostru a participat anul acesta. Felicitările din cadrul recentei manifestări de la Chicago ne onorează şi ne obligă să ne întoarcem din nou cu faţa către voi, cititorii noştri fără de care ACASĂ nu ar fi ceea ce este în 2011: unul dintre cele mai puternice branduri de jurnalism etnic din America de Nord. Să nu ne ascundem după cuvinte. Cantitatea şi calitatea materialului oferit lecturii ne-au adus să ridicăm continuu ştacheta. Vă aplaudăm şi vă mulţumim că, alături de noi, aţi găsit de cuviinţă ca la 9,000 km distanţă de o viaţă anterioară aţi binevoit să veniţi şi astăzi, din nou, ACASĂ.

De 1 iulie, La Mulţi Ani tuturor canadienilor care nu au uitat să fie mândri că sunt români!

Nr. 26B

Site Footer

Sliding Sidebar

About Me

About Me

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam.

Social Profiles

Facebook